В сучасному світі ми постійно стикаємося з величезним об’ємом інформації, тому кожному з нас важливо оперативно освоювати нові знання і швидко орієнтуватися в щоденному потоці інформації.  Тому, мозок теж може втомлюватися.

Це відбувається, коли мозок постійно відчуває нестачу кисню та поживних речовин. Розсіяність, неможливість запам’ятати інформацію та зосередитися – усе це сигнали про “втому” мозку.

Деякі захворювання також дають наслідки, від яких страждає мозок. Наприклад, велика частина пацієнтів, які перенесли коронавірус COVID-19, страждають від порушення пам’яті та уваги. Вірним рішенням під час відновлення буде використання крапельниці для поліпшення пам’яті після ковіду.

Крапельниця для поліпшення кровообігу мозку – це найкраще рішення в разі порушення процесів запам’ятовування. Компоненти, що входять до складу крапельниці, спеціально підібрані для поліпшення пам’яті, вони сприяють відновленню мембран клітин і запобігають їхній загибелі. Поліпшення кровотоку і регенерація клітинних мембран дає змогу мозку повноцінно працювати. Вітамінний коктейль підвищує опірність організму в стресових ситуаціях, покращує роботу мозку, гармонізує емоційний стан і настрій, сприяє концентрації уваги. 

ПОКАЗАННЯ:

Погіршення пам’яті

Розлад уваги

Порушення мозкового кровообігу

Когнітивні порушення

Висока розумова активність (робота/навчання, де необхідна хороша пам’ять і висока концентрація)

ЕФЕКТ:

Поліпшення пам’яті

Підвищення концентрації уваги

Підвищення працездатності