Лікування залежності гіпнозом – популярна терапія, завдяки якій можна досить швидко і безболісно позбутися алкоголізму, наркоманії, ігроманії та інших залежностей. Людину вводять у гіпнотичний стан, за якого можна ефективно впливати на її підсвідомість. Такі методи використовують для боротьби зі стресом, відновлення пам’яті.

Що таке гіпнотерапія сьогодні?

Під час сеансу гіпнозу фахівець впливає на підсвідомість пацієнта. Багато наших думок і дій – результат тих установок, які закладені глибоко в підсвідомості. Для цього й необхідно змінити стан психіки – щоб розв’язати проблему зсередини. У звичайному стані людина не може контролювати те несвідоме, яке штовхає її на певні вчинки, іноді вкрай небезпечні для її життя. Змінивши установки в підсвідомості пацієнта, гіпнолог коригує його подальше мислення і поведінку в звичайному житті.

Наскільки ефективне лікування гіпнозом?

Якщо проблема пацієнта перебуває виключно на психологічному рівні, гіпнотерапія дає швидкі та якісні результати. Якщо ж захворювання і його причини мають більше фізіологічний характер, одного лише гіпнозу зазвичай недостатньо. Гіпнотерапія має виступати в рамках комплексного лікування. За правильного підходу сеанси гіпнозу значно полегшують і прискорюють процес одужання.

Задля відновлення свого здоровʼя, звертайтесь в клініку SATIMED для якісної, дбайливої та ефективної гіпнотерапевтичної допомоги.